La doua luni dupa ce a iesit din puscarie, un violator din Vaslui a recidivat. Barbatul inspaimantase toate femeile din sat

Ultima actualizare: 15-04-2017 06:55

S-a intors la puscarie dupa ce a violat doua batrane. Un barbat de 41 de ani dintr-un sat din Vaslui a fost retinut de politisti dupa ce, in mai putin de doua luni de libertate, a batjocorit doua femei trecute de 70 de ani.

Individul abia ce ispasise o pedeapsa de opt ani dupa ce violase alte doua femei. Localnicii spun ca omul a inspaimantat un sat intreg. La aproape doua luni dupa ce a iesit de la inchisoare, tot pentru viol, omul a abuzat alte doua batrane de 71, respectiv 74 de ani.

Sora victimei de 74: "A fost la alta vecina, nu a gasit-o acasa si s-a dus la sora mea. Era 11 noaptea. Ea dormea. A speriat-o. De cate ori a venit a omorat femei. Una a murit, alta a paralizat si a murit."

Mama agresorului: "Nu trebuia sa faca asa ceva. Mai ales ca am trait bine cu biata femeia asta."
Reporter: "Cum se purta cu mata?"
Mama agresorului: "Se purta bine, ca eu vorbeam frumos cu el."

Individul a fost eliberat conditionat in luna februarie, dupa ce in urma cu opt ani a violat doua femei in aceeasi noapte. Vecinii povestesc ingroziti ca nu a renuntat niciodata la vechile obiceiuri.

Localnic: "Suntem indignati de treaba asta, el a mai facut, nu e prima data. Nu stiu cum i-au dat drumul. E de strigat la cer."

Rudele victimelor de acum opt ani vor ca agresorul sa nu se mai intoarca in sat.

Mama unei victime de acum 8 ani: "Peste fata mea a intrat. A venit baiatul si a tras de gard noaptea: mamaie, mamaie, ii face rau un om mamei. E la a patra femeie violata aici in sat. A spart si un bar."

Nepotul unei victime de acum 8 ani: "Femeia era la vie, de la vie cand se intorcea acasa a iesit in calea ei. A prins-o. A violat-o in vie. Era numai vanatai saraca si pe gat, pe maini, pe picioare. Ar trebui sa nu mai iasa de acolo."

Localnica: "Toata lumea a stat cu teama, mai ales femeile fara sot, de cand a venit el din puscarie nu dormeau acasa, dormeau la vecini. Femeia asta chiar spunea: Doamne, ce mi-e frica."

Chiar daca barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, oamenii se gandesc cu groaza ca s-ar putea reintoarce in sat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO