Un tanar care avea permis de o luna si jumatate, in stare grava. A intrat cu masina intr-un podet

Ultima actualizare: 24-06-2017 07:03

Un tanar in varsta de 28 de ani din Maramures se zbate intre viata si moarte dupa ce a intrat cu masina intr-un podet de pe marginea drumului.

Soferul, care avea permis de conducere de mai putin de doua luni, a ramas captiv in autoturism si a fost nevoie de interventia unui echipaj de salvatori pentru a-l descarcera.

Accidentul a avut loc in satul Ciocotis din judetul Maramures. Soferul in varsta de 28 de ani are permis de conducere de doar o luna si jumatate, spune tatal lui.

In drum spre parintii care se aflau pe camp, intr-o curba, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat cu masina intr-un podet.

In urma impactului, tanarul, care era singur in autoturism, a ramas incarcerat. Dupa ce a fost eliberat, medicii au inceput manevrele de resuscitare.

Doctor primar Dan Bercea, Serviciul Judeatean de Ambulanta Maramures: "L-am gasit in stare comatoasa, politraumatizat. L-am preluat, l-am intubat, fiind comatos."

Soferul a fost transportat de urgenta la spitalul din Baia Mare. Acum, politistii au deschis un dosar penal in acest caz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO