Ucisa pentru ca era frumoasa. Tanara de 19 ani, injunghiata de fostul iubit, un fiu de politist

Dată publicare: 15-07-2011 01:02
Dată actualizare: 20-10-2012 05:01


Era o frumusete de fata, bruneta, cu ochi mari, caprui si buze carnoase. Tocmai farmecul ei irezistibil i-a adus sfarsitul unei absolvente de 19 ani, din Mehedinti. Sufocat de gelozie, un fiu de politist, care ii fusese iubit, a hotarat sa o omoare.

De aproape 1 an o teroriza si cum tatal lui nu a intervenit niciodata, vineri noapte si-a dus pana la capat planul macabru.

Alina era extrem de fericita joi seara. Abia astepta sa iasa cu prietenii si sa sarbatoreasca. Avea de ce. In urma cu cateva ore, primise diploma de bacalureat de la liceu. Abia a iesit din casa, ca parintii ei au si auzit un strigat sfasietor. Tatal a sarit primul si a prins-o in timp ce isi traia ultimele clipe.

Cel care a atacat-o pe Alina este fiul sefului de post din comuna. Cei doi s-au iubit o vreme, insa fata l-a parasit.

Tanarul in varsta de 24 de ani nu a acceptat niciodata situatia si o ameninta des ca daca nu se intoarce la el, va face moarte de om. Din pacate, n-au fost doar vorbe spuse la nervi.

Acum cateva luni, ar fi batut-o groaznic si numai colegii au reusit sa o scape din mainile fiarei. Panicat, tatal ei a crezut ca tatal lui chiar poate sa rezolve situatia.

Paingerea omului nu a fost luata in seama, ba mai mult, bruta a mers peste ei acasa si a promis ca ii nenoroceste pe toti. Dupa ce a injunghiat-o pe fata, suspectul a fugit, dar a fost prins dupa cateva ore, in apropiere de Drobeta Turnu Severin.

Tanarul nu recunoaste nimic deocamdata.

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO