VIDEO cu doua hoate din Baia Mare in actiune: una o tine pe vanzatoare, alta o ia la pumni


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 14:14
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2011 22:17
Categorie: Stiri actuale

O tanara vanzatoare din Baia Mare a fost batuta violent pentru o punga de chipsuri si un lant de aur. A vazut ca o hoata scotoceste prin magazinul ei si a incercat sa o urmareasca.

Nu si-a imaginat ca aceasta isi punea baza intr-o alta femeie care desi gravida s-a dovedit extrem de agresiva. Ce nu stiau hoatele este ca magazinul este dotat cu camere de supraveghere si totul a fost filmat.

Pe imagini se vede ca la un moment dat 3 fete intra in magazin cu gandul de a cumpara ceva. De fapt se asigurau ca vanzatoarea era singura. Asa ca au asteaptat sa iasa ultimul client si in timp ce una dintre ele a ramans afara sa tina de sase, celelalte doua au trecut la actiune: una o tinut-o pe vanzatoare de vorba, cealalta a pus mana pe o punga de chipsuri si a fugit.

Vanzatoarea a incearcat in zadar sa fuga dupa ea pentru ca a fost oprita si luata la pumni de cea cu care tocmai vorbise. In vanzoleala victima si-a pierdut si lantul de aur de la gat.

Cele trei hoate au reusit sa fuga si sunt cautate acum de politisti, care spun ca au recunoscut deja pe una dintre ele. Din spusele vecinilor din zona se pare ca fetele nu ar fi la prima lor isprava de acest gen.

Tags: furturi,

FOTO. Fa cunostinta cu hotul care n-a auzit in viata lui de camere de supraveghere
Credeai ca Romania este tara hotilor? Uite cum se fura la altii!
VIDEO PROTVPLUS.RO