Un preot suspendat din Videle a fost prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii intime cu un adolescent

Dată publicare: 27-04-2021 19:59
Dată actualizare: 27-04-2021 21:54


Un preot suspendat de la o parohie din Videle provoacă un scandal ruşinos pentru Biserica Ortodoxă, tocmai în Săptămâna Mare.

Acesta a fost prins, în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii intime cu un adolescent dintr-un centru de plasament din Capitală.

În vârstă de 63 de ani, preotul suspendat de la Parohia Fotăchești din județul Teleorman era deja o cunoștiință mai veche a polițiștilor care de curând au primit un pont de la un arestat preventiv fiind anunțați că acesta era obișnuit să abuzeze de un adolescent de 16 ani de la un centru de plasament din Capitală.

Înarmați cu informații precise bazate și pe filaje, dar și cu autorizație de percheziție, ofițerii secției 24 din Capitală au intrat luni cu forța în locuința preotului și acolo l-au prins împreună cu adolescentul cu care au aflat că obișnuia de multă vreme să se întâlnească. Nu este foarte clar cum l-a ademenit ți cum l-ar fi convins să întrețină relații sexuale.

Băbatul a fost încătușat și de curând a ajuns în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă după ce pe parcursul nopți a fost reținut. În ianuarie a fost protagonistul unui alt scandal de același gen, atunci când preotul de la Fotăchești s-a plâns că ar fi fost șantajat de mai mulți indivizi car l-ar fi filmat în timp ce avea relații sexuale.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO