Un pieton și mai mulți polițiști s-au luat la bătaie, în Constanța. Scenele au fost filmate


Ultimul update: Miercuri 10 Aprilie 2019 22:06
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2019 21:53
Categorie: Stiri actuale
bătaie Constanța

Miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a exprimat o poziție oficială, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o altercație violentă izbucnită între un pieton și mai mulți polițiști.

IPJ Constanța a precizat că intervenţia polițiștilor a fost conform normelor legale în condiţiile în care pietonul care a traversat ilegal a devenit "agitat" şi a încercat să fugă.

"În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 16,30, un bărbat în vârstă de 37 de ani a traversat bulevardul 1 Decembrie 1918 prin loc nepermis, încălcând astfel normele rutiere care reglementează circulaţia pietonilor pe drumurile publice. Bărbatul în cauză a fost observat de membrii unui echipaj mixt poliţie rutieră - ordine publică, ce i-au solicitat să se legitimeze, punându-i în vedere că urmează a fi sancţionat contravenţional pentru abaterea rutieră. Acesta a refuzat să se legitimeze în faţa poliţiştilor, devenind agitat şi a încercat să fugă în momentul în care era condus la autospeciala Poliţiei", a informat IPJ Constanţa.

Conform procedurilor, în situaţia în care unei persoane nu i se poate stabili identitatea, ea este condusă la cel mai apropiat sediu de poliţie pentru acest lucru, se menţionează în comunicat.

"Întrucât bărbatul a devenit recalcitrant şi activ fizic, a fost imobilizat de către cei doi poliţişti, în sprijinul cărora a sosit şi un alt echipaj de poliţie. Intervenţia poliţiştilor a determinat calmarea persoanei respective, bărbatul colaborând în stabilirea identităţii sale", potrivit IPJ Constanța.

Pentru abaterile săvârşite, şi anume, încălcarea normelor rutiere şi refuzul iniţial de legitimare, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în cuantum de 790 de lei. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

Bătaie cu săbii și bâte în parcarea unui supermarket. Ce au descoperit polițiștii
Bătaie cu scaune la o dezbatere electorală. Întregul moment a fost filmat
Bătaie cu scaune la o dezbatere electorală. Întregul moment a fost filmat
VIDEO PROTVPLUS.RO