Un pescar din Dambovita a disparut chiar in Sambata Mare. Ce crede familia ca s-a intamplat cu barbatul de 74 de ani


Ultimul update: Vineri 06 Mai 2016 06:37
Data publicarii: Marti 03 Mai 2016 17:24
Categorie: Stiri actuale

Un batran din Boteni, judetul Dambovita, este de negasit de trei zile. Barbatul, de 74 de ani, a plecat la pescuit in Sambata Mare, dar nu s-a mai intors acasa.

Ingrijorata, sotia si-a alertat rudele si vecinii care au pornit in cautarea omului. Fiul cel mic i-a gasit undita pe malul raului si, pe baza altor urme de pe mal, crede ca batranul a alunecat in rau. Daca ar fi asa, sansele sa mai fie in viata sunt foarte mici. Pompierii s-au alaturat si ei echipelor de cautare dar, din cauza ploii, raul s-a umflat si le ingreuneaza misiunea.

Sunt 3 zile de cautari disperate aici, pe Raul Dambovita, in localitatea Boteni. Barbatul de 74 de ani este de negasit. Rudele, prietenii, dar si autoritatile au venit la fata locului. Pompierii il cauta fara incetare, insa din pacate, afara ploua incontinuu, iar debitul raului creste de la o ora la alta. Asa ca misiunea pare una aproape imposibila

Ion Neagu este pensionar, dar ii place sa mearga la pescuit, desi nevasta i-a atras de mai multe ori atentia ca, batran fiind, i se poate intampla ceva rau.

Rudele povestesc ca barbatul cunostea bine locul de pescuit dar nu este exclus ca, din cauza ploii, sa fi alunecat in apa.

Viorel Ionita, fiul pescarului disparut: "El a spus ca pleaca la peste, a plecat la 1 la peste, a cazut in Dambovita, in rau si nu l-a mai gasit."

Pompierii au adus la fata locului o barca si il cauta pe pescar pe o distanta de cativa kilometri.

Dumitra Vasile, vecina: "Nu pot sa imi imaginez cum l-a luat apa, cum a putut sa il duca si unde sa il duca. Saracul, n-a mai putut iesi, s-a zbatut, daca apa a fost mare, a dat drumul la baraj si l-a luat."

Barbatul are un metru 60 inaltime, aproximativ 60 de kilograme, ochi caprui, par carunt si fata ovala. In momentul disparitiei purta o bluza si pantaloni albastri, sapca si cizme negre. Oricine poate da detalii despre el este rugat sa sune la politie.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO