Motociclistul ucis intr-un accident cu masina lui Marica era angajat al Ambasadei SUA

Ultima actualizare: 06-07-2013 07:01

Un motociclist, de 24 de ani, angajat al ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, si-a pierdut viata in aceasta dupa-amiaza intr-un teribil accident.

Tanarul a intrat intr-o limuzina care nu i-a dat prioritate, spun politistii, si care ii apartine atacantului nationalei de fotbal, Ciprian Marica. La volan s-ar fi aflat un barbat de 44 de ani, prieten al fotbalistului.

Tragedia s-a petrecut in jurul orei 14,30, pe soseaua Iancu Nicolae din Pipera. In imaginile surprinse de paparazzi de la cancan.ro imediat dupa impact poate fi vazut soferul care a provocat accidentul. Este un prieten al lui Ciprian Marica, fotbalistul roman de la Shalke. Se poate observa ca soferul coborase deja de la volan si vorbea panicat la telefon.

Limuzina, care ii apartine lui Ciprian Marica si care era condusa de apropiatul sau, a iesit dintr-un complex rezidential. Potrivit politistilor, soferul nu s-a asigurat, iar masina a fost izbita in plin de un motociclist, care mergea pe drumul cu prioritate.

Pe soseaua Iancu Nicolae urmele de frana pusa de motociclist se intind pe o lungime de 6 - 7 metri. Asta insemna ca cel care se afla pe motocicleta si venea cu viteza destul de mare a vazut limuzina care iese din complezul rezidential si a incercat sa puna frana.

Se pare insa ca a fost mult prea tarziu sau ca era mult prea periculos ca motocicleta sa franeze brusc. Asadar, motociclistul a intrat in plin in partea din fata a limuzinei.

Politistii spun ca soferul masinii lui Marica nu consumase bauturi alcoolice.

Motociclistul care si-a pierdut viata avea 24 de ani si era angajat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti. La receptia de la Ambasada, unde este sarbatorita Ziua Americii, vestea mortii angajatului lor a fost primita cu tristetze.

"Un angajat al ambasadei noastre a fost ucis astazi intr-un accident de masina. Este o zi grea pentru noi. A fost un membru apreciat al comunitatii noastre, iar vestea ne-a intristat pe toti. Este o mare pierdere", a declarat Duane Butcher, insarcinat cu afaceri al SUA in Romania.

Politistii de la rutiera il cerceteaza pe barbatul care se afla la volanul masinii lui Marica pentru ucidere din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO