Doua pisici, doi caini si o caprioara traiesc in perfecta armonie in casa unui mare iubitor de animale din Sibiu.

Italianul stabilit de patru in Romania a salvat de la moarte puiul de caprioara in urma cu 10 luni. A avut grija de el, iar acum il pregateste pentru intoarcerea in salbaticie.

Marturiseste insa ca-l iubeste atat de mult, ca ii va fi greu sa-l lase sa plece. Mai ales ca si pisicile si cainii lui il considera partenerul ideal de joaca.

Capri este vedeta curtii. Puiul de caprioara a fost gasit intr-o stare foarte proasta, intr-un sat din nordul judetului. Il cresteau niste tarani ca sa-l manance.

Maurizio Marchesini, tatal adoptiv al lui Capri: "Zic: ce faceti cu caprita? Cand e mare vrem sa taiem. Cand am auzit asa ceva, m-am pierdut! Am zis ca trebuie sa fac ceva, sa gasesc o solutie. Am fost la zoo dar conditiile sunt.... Asa ca am zis sa facem o incercare la mine acasa"

Maurizio l-a luat, l-a ingrijit, iar acum este membru al familiei, alaturi de doua pisici si doi terieri, care adora sa stea pe acoperis. Pentru ca legea interzice detinerea de salbaticiuni in gospodarii, Capri o sa fie dus maine intr-o padure de pe valea Hartibaciului.

Maurizio Marchesini, tatal adoptiv al lui Capri: "E o decizie grea pentru mine dar e dovada maxima de dragoste pentru el.
Reporter: O sa va fie greu fara el? O sa va fie dor?
Maurizio: Sunt deja doua sapatamani de cand plang… lasa-ma in pace
.