Mii de romani s-au unit pe Facebook pentru a o salva pe Alessia, fetita Irinei Cristescu si a milionarului Hector Bitar

20-02-2016 18:25

Mobilizare uriasa intr-un caz care a impresionat o tara intreaga. Mii de romani s-au unit pe Facebook, pentru a o salva pe Alessia fetita Irinei Cristescu si a milionarului mexican, Hector Bitar.

Tribunalul Bucuresti a decis ca Alessia trebuie sa mearga in Mexic, la tatal ei, intr-o lume pe care nu o cunoaste. Iar mama ei spune ca a plecat din Mexic, atunci cand a aflat ca sotul ei, are de gand sa o omoare.

Barbat: "Noi nu vrem sa lasam sa se intampla asta si sa despartim mama de copil, motiv pentru care am iesit in strada si militam pentru acest caz si strangem semnaturi pentru o petitie"

Mai multi voluntari, colegi, dar si prieteni de-ai Irinei Cristescu, mama Alessiei, au iesit in strada ca sa stranga semnaturi pentru petitia prin care spera sa poata schimba o decizie a instantei, luata deja de Tribunalul Bucuresti. Impresionata, Irina Cristescu a prins parca puteri. Este mai hotarata ca niciodata sa nu-si piarda fetita si se lupta sa o creasca inconjurata de iubire.

Irina Cristescu : Romania e tara in care noi suntem acasa. Le multumesc din inima si din suflet colegilor, prietenillor, cunoscuti si necunoscuti care ne sunt alaturi , de mine si de Alessia

Dealtfel si mesajul petitiei este unul cat se poate de emotionant. "Alessia, o fetita de doi ani, este in pericol de a fi luata de la mama ei, si trimisa intr-o tara straina pentru a fi incredintata tatalui, pe care nu il cunoaste si care are un stil de viata controversat in Mexic….AJUTA-NE sa schimbam aceasta decizie si sa salvam un copil nevinovat. Te rugam, SEMNEAZA PETITIA ONLINE!"

Astfel de actiuni care au ca scop strangerea de semnaturi, vor mai fi organizate si in alte orase din tara. In doar o saptamana, voluntarii au reusit sa adune peste 4000 de suporteri. Oameni simpli, care cer ca Alessia sa ramana alauri de mama sa in Romania,

Povestea de dragoste dintre Irina Cristescu si arhitectul Hector Bitar de la Pena, nepotul magnatului Carlos Slim, supranumit Warren Buffett al Mexicului si multi ani cel mai bogat pamantean, a inceput in 2011, la New York.

Dupa 6 luni, a venit nunta si imediat vestea ca Irina este insarcinata. De atunci a inceput si calvarul pentru ca sud americanul ar fi inceput sa devina violent .

Momentul rupturii au fost ziua in care Irina spune ca a citit un mesaj in telefonul sotului in care el vorbea cu un criminal despre rapirea fetitei si uciderea mamei.

Atunci si-a luat copila si a plecat din Mexic. Au inceput procesele pentru custodie, iar luna aceasta tribunalul bucuresti a hotarat ca fetita trebuie sa se intoarca la tata in Mexic. Familie Cristescu este hotarata sa faca recurs la Curtea Suprema si spera sa castige custodia Alessiei


 


VIDEO PROTVPLUS.RO