Un iesean a vrut sa jefuiasca un apartament, dar a sfarsit prin a-i cere proprietarei sa ii faca oua ochiuri

25-05-2017 13:49


oua ochiuri

Un barbat din Iasi care a incercat sa isi jefuiasca propria vecina, dupa ce a patruns mascat in locuinta prin balcon, a fost surprins de femeie si a sfarsit prin a-i cere oua ochiuri pentru ca i se facuse foame.

Dumitru Hrinca, in varsta de 31 de ani, era suparat fiindca nu isi gasea loc de munca. Totusi, dupa ce i-a destainuit vecinei despre perioada grea prin care trece, el a plecat cu iubita sa in oras, la o plimbare, relateaza ziaruldeiasi.ro

Dupa ce a consumat alcool, a decis sa intre in locuinta vecinei, in prealabil tragandu-si un tricou pe fata si folosind manusi. In actul de acuzare se arata ca:

"Inculpatul Hrinca Dumitru a tras-o pe persoana vatamata in su­fragerie si s-au asezat pe pat, dupa care i-a adresat mai multe intrebari legate de viata sa, persoana vata­mata, de frica, raspunzandu-i la toate intrebarile. Inculpatul a sa­rutat persoana vatamata pe frunte, si i-a spus sa nu-i fie frica“

"Partea vatamata s-a conformat, a facut un ou, pe care inculpatul a refuzat sa-l manance, spunand ca a vrut sa testeze daca persoana vata­mata are abilitati (dandu-si probabil seama ca, pentru a manca, ar fi fost necesar sa isi indeparteze tricoul de pe fata)", conform rechizitoriului.

Acum, ieseanul a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, fiind acuzat de lipsire de libertate. Din cauza modului in care a actionat, inculpatul va fi evaluat psihiatric, la cererea procurorilor.

Barbatul a fost arestat preventiv.


 

Sursa:

Tags: arestat, iasi, barbat, hot, oua, beat,

VIDEO PROTVPLUS.RO