Un elev din Vaslui s-a electrocutat la școală, după ce s-a jucat cu un încărcător


Ultimul update: Vineri 14 Iunie 2019 18:08
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2019 11:26
Categorie: Stiri actuale

Un act de teribilism al unui elev din judeţul Vaslui, în ultima zi de şcoală, l-a băgat în spital: băiatul de 14 ani s-a electrocutat după ce s-a jucat cu încărcătorul unui telefon mobil, la o priză.

Un echipaj de ambulanţă se afla întâmplător în zonă, la un alt caz, şi imediat a ajuns la şcoală. Băiatul a primit îngrijiri, apoi a fost preluat de un elicopter, care l-a transportat la Iaşi, pentru investigaţii suplimentare.

Înainte de începerea serbării de final de an, în clasă, elevul a băgat încărcătorul de telefon în priză. Şi a făcut o manevră greşită: curentul electric l-a aruncat la pământ, inconştient, iar ceilalţi copiii au alertat femeia de serviciu.

Bunica: ”S-a curentat că a băgat în priză un fir. Mai era femeia de serviciu şi un băiat din sat. Ăla l-a găsit jos, vânăt, gura încleştată, se zbătea.

Mama copilului a venit într-un suflet la şcoală.

Mama: ”Am fugit de la prășit că a zis că a leşinat la şcoală, a leşinat. Nu era conştient. După ce a venit salvarea şi l-a cercetat, şi-a mai revenit. Eu am supravegherea copilului acasă, când se duce la şcoală, trebuie supravegheat acolo.

Festivitatea de premiere a fost întreruptă, iar şefii Inspectoratului Şcolar au început o anchetă.

Primar comună: ”Nu trebuie primiţi copii în şcoală cu obiecte şi aparatură personală. Trebuie supravegheaţi mai bine.

Băiatul este acum internat la Iaşi. Poliţia a început o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

VIDEO PROTVPLUS.RO