Un criminal din Botoșani care ispășea o pedeapsă pe viață după ce a omorât două femei a mai primit o condamnare. Ce a făcut

Ultima actualizare: 23-10-2020 17:54
Un criminal din Botoșani care ispășea o pedeapsă pe viață după ce a omorât două femei a mai primit o condamnare
Monitorul de Botosani

Un criminal din Botoșani care ispășea o pedeapsă cu înschisoarea pe viață după ce a omorât două femei în 2017 a mai primit o condamnare de 20 de ani pentru că a vrut să-și ucidă colegul de celulă.

 

Ucigașul botoșănean Mădălin Miki Lupu a fost condamnat vineri, în prima instanță, la 20 de ani de închisoare pentru tentativă de omor de către Tribunalul Galați, scrie Monitorul de Botoșani.

În plus, bărbatul trebuie să plătească 25.000 de lei cheltuielile de spitalizare ale victimei sale, dar și daune morale de 5.000 de euro.

Noua pedeapsă a individului care a omorât două femei în anul 2017 fost contopită cu cea pe viață primită deja, astfel încât criminalul nu va mai părăsi vreodată penitenciarul.

 

Victima, condamnată pentru omor și tâlhărie

 

Atacul a avut loc pe 15 februarie a.c., în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, acolo unde botoșăneanul a fost transferat la sfârșitul anului trecut.

În urma unui acces de furie, criminalul l-a snopit în bătaie pe un coleg de celulă, cu o bară de metal.

Victima, în vârstă de 31 de ani, din Panciu, era la rândul său condamnată la 25 de ani de închisoare pentru omor și tâlhărie, iar cu o lună înainte de fi aproape ucisă înjunghiase și ea un alt coleg de celulă.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO