O fetiță de 10 ani din Brașov şi-a amputat două degete după ce a sărit de pe o trambulină

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
ambulanta
Pro TV

Un copil în vârstă de 10 ani a ajuns miercuri seara la Spitalul Clinic de Pediatrie din Braşov, după ce şi-a amputat două degete, în urma unei sărituri de pe o trambulină din cadrul complexului Paradisul Acvatic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Luiza Dănilă, a declarat că nu cunoaşte circumstanţele în care s-a produs accidentul, fiind solicitat doar echipajul SMURD, care să intervină pentru a-i acordat îngrijiri medicale copilului.

Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Claudiu Susanu, a declarat pentru Agerpres că este vorba despre un copil care a sărit de la o trambulina de trei metri, moment în care şi-a prins mâna în balustrada acesteia, două degete fiindu-i amputate.

"Este vorba despre o zonă cu trei trambuline cu înălţimi de doi, trei şi cinci metri. Copilul a sărit de pe trambulina de trei metri şi s-a accidentat. Am dispus închiderea zonei în care se află cele trei trambuline, pentru a preîntâmpina producerea altor accidente. Avem la faţa locului o echipă şi vom face o expertiză, o analiză exactă a celor întâmplate'', a spus Claudiu Susanu.

În jurul orei 18.25 am fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 10 ani, din județul Brașov, aflată împreună cu familia la un centru de relaxare de pe Bulevardul Griviței, din municipiul Brașov, ar fi suferit un accident în timp ce efectua o săritura de la trambulina de 3 m, accident în urma căruia i-ar fi fost amputate două degete de la mână. Polițiștii Secției 2, împreună cu specialiști din cadrul ITM efectuează verificări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, potrivit mytex.ro.

Conform unor surse, fetița a fost transportată la spital, în București.

Conducerea complexului nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Complexul Paradisul Acvatic se află la intrarea în municipiul Braşov dinspre Sighişoara, fiind întins pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi parte acoperită şi 12.000 de metri pătraţi în aer liber. Dispune de piscine interioare şi în aer liber, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, terenuri de volei pe nisip, terase, restaurante, fiind un loc foarte căutat de localnici şi turişti atât în sezonul cald, dar şi în timpul iernii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO