Un copil de 3 ani a cazut in gol de la etajul 4. Era nesupravegheat

Dată publicare: 09-05-2011 12:34
Dată actualizare: 18-10-2012 01:41


Inconstienta unei femei din Alba era sa-l coste viata pe nepotelul ei de 3 anisori. Femeia il luase la ea, dar l-a lasat singur peste noapte in casa.

Copilul s-a trezit inspaimintat si, incercand sa scape, s-a catarat pe balustrada balconului si a cazut in gol de la etajul 4.

Copilul fusese luat de matusa sa, proaspat intoarsa din Spania, de la parintii sai. Femeia l-a dus la oras, in Aiud, sa-i cumpere bicicleta si alte cadouri, iar peste noapte au ramas la niste cunostinte de-ale ei.

Adultii au sarbatorit revederea cu mai multe paharele de tarie, ba mai mult, pe la ora 02.00 dimineata, au plecat sa continue petrecerea in alta parte. Dupa putin timp, baietelul s-a trezit brusc din somn si cand a realizat ca ramasese singur, a inceput sa urle. L-au auzit vecinii, care au chemat politia.

Cand oamenii legii au ajuns, alunecase deja din balcon. Din fericire, nu are decat niste vanatai pentru ca a cazut pe sarmele de uscat haine ale vecinilor de dedesubt. In schimb, pentru nesabuinta ei, matusa baiatului va fi cercetata pentru vatamare corporala din culpa.

Tags: neglijenta, copii,


VIDEO PROTVPLUS.RO