Un copil de 10 ani a fost izbit in plin pe o trecere de pietoni din Capitala. Baietelul are leziuni grave la coloana

Ultima actualizare: 30-05-2016 06:58

Un baiat de 10 ani a fost la un pas de a-si pierde viata, pe un bulevard intens circulat din Bucuresti. Copilul a fost lovit de o masina chiar pe trecerea de pietoni, si a ajuns la spital cu leziuni serioase la coloana vertebrala.

Soferul, angajat al unei firme de securitate, circula cu viteza, si venea pe linia de tramvai, spun martorii. Totodata, cei care au vazut accidentul se contrazic - unii spun ca pustiul traversa pe verde, altii ca se facuse rosu la semafor.

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Basarabia din Capitala. Martorii spun ca baiatul traversa pe trecerea de pietoni, cand a fost lovit de o masina de teren, care apartine unei firme de securitate.

Soferul venea de pe linia de tramvai si exact in dreptul trecerii de pietoni masina l-a lovit pe copilul de 10 ani si l-a aruncat la peste 10 metri departare. Politistii nu au stabilit inca daca baiatul a traversat pe culoarea verde a semaforului, asta pentru ca martorii prezenti la fata locului nu s-au pus de acord.

Doi martori sustin ca au vazut cum baiatul a trecut strada pe verde, alti doi au declarat contrariul. Toti au fost condusi la sectia de politie pentru a da detalii. In schimb, spun oamenii, masina venea pe linia de tramvai.

Martora: "Venea de pe linia de tramvai cu foarte mare viteza si l-a luat in plin, aici la noi se circula numai pe linia de tramvai. Copilul, am inteles ca are coloana rupta, lovit la cap. Era singur."

Martor: "Am auzit buf! El nu era constient, era lovit, pai l-a trantit acolo si l-a tarat pana aici. A venit ambulanta si a plecat cu el."

Baiatul era singur. La cateva minute insa, dupa ce a auzit zarva pe strada, bunica lui a alergat intr-un suflet sa vada ce se intampla. Copilul a fost transportat de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu. Are rani grave la coloana vertebrala, la cap si la picioare.

Soferul a fost testat si nu consumase alcool. Pe numele lui a fost deschis acum un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO