Un cetățean bulgar a făcut prăpăd azi-noapte în apropiere de centrul Timișoarei. Înarmat cu un obiect de fier, individul a spart geamurile de la o bancă, o farmacie și un magazin.

Apoi a încercat să intre și în spitalul militar, aflat în apropiere, dar a fost oprit de paznicii care au chemat poliția.

Camerele de supraveghere ale unui bar din apropiere au surprins momentul în care individul merge țintit spre geamul magazinului, pe care îl sparge, fără nicio ezitare, lovind de mai multe ori. Apoi traversează la farmacie, unde sparge geamul ușii de la intrare.

Moha Mustafa, proprietar bar de lângă magazinul vandalizat: „Am văzut omul, o fost aici la ora unu și un sfert, a spart prima dată la bancă și după aia a venit la vecinul, o dat un pic la geamuri și asta ce am văzut”.

Emanuela Băluș: „Prima dată indivdul a rupt balustrada unor scări de la un bar din centrul orașului. Ulterior cu o bucată din balustradă, a vandalizat geamurile magazinului, băncii, dar și farmaciei”.

Dimineață, angajații au descoperit dezastrul. Din fericire, individul nu a reușit să fure nimic.

Proprietar clădire locație bancă: „Nu știu, s-a spart, văd că-i spart, noi suntem proprietarii spațiului, nu știu ce s-a întâmplat”.

Bărbatul are 40 de ani și este de cetățenie bulgară. Cu ajutorul unui translator, polițiștii vor încerca în cursul zilei să afle de la el motivul pentru care a provocat toate stricăciunile. Deocamdată au deschis un dosar penal, pentru distrugere.