Un cadavru plin de urme de cutit, niciun suspect, niciun motiv. Dilema pentru politistii braileni.

08-07-2011 05:17

Un cadavru si multe semne de intrebare - asta ii astepta pe politistii chemati intr-un sat din Braila. O femeie de 53 de ani a fost gasita fara suflare chiar de fratele ei, care le-a spus anchetatorilor ca n-are nici o idee despre cele intamplate.

Politistii au ajuns la casa femeii de 53 de ani, alertati de fratele ei care a gasit-o in locuinta fara suflare. Barbatul le-a pus anchetatorilor ca locuiau impreuna, dar el a fost plecat toata ziua, asa ca nu stie ce s-a intamplat. Si vecinii s-au declarat straini de tragedie si au povestit ca victima era o fire mai retrasa.

Rudele au povestit ca femeia devenea uneori violenta din cauza bauturii, si chiar l-ar fi atacat pe fratele ei, insa nu stiu sa fi avut dusmani prin sat.

Politistii nu au reusit sa termine cercetarea, din cauza ca in casa victimei nu era curent electric, si vor intoarce astazi sa ridice probe. Nici cainii politisti cu ajutorul carora au cercetat zona nu au gasit urme, asa ca oamenii legii nu au putut deocamdata sa dea mai multe detalii.

Anchetatorii asteapta acum si rezultatul autopsiei care va stabili cand a murit femeia si daca vorbim cu certitudine despre o crima.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO