Psihologul ce pretindea ca este si ginecolog ar fi violat 31 de femei. Giusseppe Bogdan: "Am facut sex cu prietena mea"

Ultima actualizare: 03-08-2017 16:29

Psihologul din Bucuresti acuzat ca ar fi violat 31 de femei, a fost trimis in judecata si risca o pedeapsa in ani egala cu numarul faptelor care i se imputa.

Procurorii spun ca individul, care nu mai avea drept de libera practica, ar fi pretins ca este si medic ginecolog si le-ar fi spus victimelor ca trebuie sa treaca de un control de rutina, daca vor sa le angajeze. Cumplit este ca le-a drogat si le-a filmat.

Individul a fost trimis in judecata pentru nu mai putin de 106 capete de acuzare. Procurorii spun ca ar fi violat nu mai putin de 31 de femei, pe alte 23 le-ar fi agresat sexual, iar in cazul a 48 de femei, acesta le-ar fi filmat fara voia lor in ipostaze indecente.

Acuzatiile la adresa psihologului:

- 31 de infractiuni de viol;
- 23 de infractiuni de agresiune sexuala;
- 48 de infractiuni de violare a vietii private.

Anchetatorii spun ca Bogdan Giusseppe ar fi dat anunturi de angajare pe internet. In momentul in care doritoarele se prezentau la interviu, aflau ca trebuie sa treaca printr-un examen psihologic si unul ginecologic.

"Mi-a spus ca iese din cabinet si ma roaga sa ma dezbrac. I-am zis: "Poftim? Pentru ce acest lucru?" Mi s-a spus ca daca nu doresc, nu sunt obligata, dar ca el vrea sa imi faca un consult ginecologic. Un consult ginecologic nu avea cum sa se faca intr-un mediu nesteril, intr-un birou", spune una din candidate.

Unele femei nu au fost insa pe faza. Mai mult, ar fi fost drogate de individ, potrivit procurorilor.

"Mi-a explicat ca imi va da o pastila pentru a face un test antidoping. Avand incredere ca este psiholog, am zis ca e ceva serios. Am luat pastila, mi-a aratat ca este din plante", povesteste una din victime.

Aflate sub influenta drogurilor, femeile deveneau marionete in mainile psihologului care le filma in ipostaze indecente sau chiar in timp ce intretinea relatii sexuale cu ele. Dupa, individul ar fi vandut filmele pe site-uri deocheate.

Bogdan Giussepe urmeaza sa fie judecat, iar daca va fi gasit vinovat pentru toate capetele de acuzare, poate petrece 31 de ani in inchisoare. Acesta a sustinut in permanenta ca este nevinovat.

Giusseppe Bogdan: "Nu exista niciun drog. Daca drogam pe cineva nu mai eram aici. Sunt plante naturiste. Nu fac rau la nimeni. Am intretinut relatii sexuale cu prietena mea."

Pe langa acuzatiile de viol si agresiune sexuala, procurorii sustin ca Bogdan Giusseppe ar fi falsificat 6.200 de dolari , in bancnote de cate 100 de dolari. Ar fi avut in plan sa puna banii in circulatie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!