Un agent de paza s-a impuscat mortal, pentru ca sotia voia sa divorteze

Ultima actualizare: 08-10-2012 14:06

Vestea ca sotia vrea sa divorteze, desi au doi copii impreuna, l-a daramat pe un barbat de 49 de ani din Brasov. Agent de paza la o firma de transport valori, omul s-a impuscat cu arma din dotare, in toaleta de la serviciu.

Colegii speriati au auzit impuscatura si au sarit imediat sa vada ce s-a intamplat, dar si-au gasit colegul prabusit si nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui.

Azi dimineata, barbatul a mers la serviciu ca de obicei si nimic din comportamentul lui nu trada un asemenea zbucium sufletesc.

Dar, in vreme ce colegii isi beau cafeaua, omul s-a retras discret, la toaleta. Si imediat dupa aceea, s-a auzit impuscatura.

Desi nu li s-a confesat niciodata colegilor, barbatul avea, se pare, mari probleme in casnicie, dupa cum spun si sotia si copiii lui, amandoi in varsta de peste 18 ani.

Barbatul se afla in pragul divortului, pentru ca era foarte violent. Sotia lui voia sa rupa relatia, satula de bataile pe care le primea in mod sistematic, atat ea, cat si copiii.

In urma cu o saptamana, nevasta l-a parasit. Ramas singur, probabil, barbatul a cazut in depresie. Sefii lui spun ca avea testele psihologice la zi si pe toate le-a trecut.

Politistii ancheteaza moartea barbatului. Sunt convinsi ca a fost vorba de o sinucidere, desi el nu a lasat niciun bilet de adio.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO