Un barbat ranit in explozia de la Brasov va fi transferat la o clinica din strainatate

Ultima actualizare: 14-11-2015 00:30
Brasov

Un ranit in explozia produsa la o fabrica de paine din judetul Brasov este transportat miercuri cu un avion SMURD Piper Cheyenne III in Austria, anunta Ministerul Afacerilor Interne.

Pacientul a fost dus cu un elicopter SMURD de la Brasov la Targu Mures, de unde a fost preluat de echipajul avionului. Explozia produsa joia trecuta la o fabrica de paine din Brasov s-a soldat cu un mort si cinci raniti.

Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, dr. Daniela Neculoiu, a declarat pentru Agerpres ca doi raniti - o femeie de 51 de ani si un barbat de 46 de ani - vor fi transferati in unitati spitalicesti din afara tarii. Ceilalti trei se afla in stare mult mai buna si vor mai ramane cateva zile in spital.

MAI adauga ca, tot miercuri, aeronava Cessna Citation care transporta o persoana ranita in incendiul de la clubul Colectiv a aterizat pe un aeroport din Franta, tara in care urmeaza sa primeasca ingrijiri medicale.

Acest pacient a fost internat pana acum la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, fiind asistat pe timpul zborului de o echipa mixta de cadre medicale organizata de SMURD
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO