Un bărbat din Vrancea, aflat în izolare, a fost prins în timp ce arunca cu sticle și gunoi de grajd în curtea Primăriei

Ultima actualizare: 01-07-2020 21:54
politie romania
Shutterstock

Un bărbat de 38 de ani, din Nereju, care se afla în izolare la domiciliu după ce s-a întors din Franţa, a fost surprins, miercuri, în timp ce arunca cu sticle şi gunoi de grajd în curtea primăriei din localitate, potrivit IPJ Vrancea.

"Un bărbat de 38 de ani, din Nereju, care se afla în izolare la domiciliu din 22 iunie, după ce s-a întors din Franţa, aflându-se în stare de ebrietate, s-a manifestat violent în cursul zilei de miercuri, aruncând cu sticle şi gunoi în curtea primăriei din localitate. Bărbatul a fost preluat de ambulanţă şi internat la Psihiatrie, urmând a fi sancţionat ulterior pentru faptele sale", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Potrivit primarului din Nereju, bărbatul ar fi creat şi altădată probleme în localitate.

"M-au sunat de la primărie şi mi-au spus că bărbatul a intrat în incinta instituţiei şi a aruncat cu bălegar de vacă. El a mai creat probleme şi altădată, dar există şi posibilitatea ca să-l fi împins cineva să facă asta. Ştiu că se afla în izolare şi că poliţia a întocmit dosar penal", a declarat, pentru Agerpres, primarul Toader Gemănaş.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO