Un polițist căzut în depresie după ce s-a infectat cu Covid, găsit mort în casă

Ultima actualizare: 24-11-2020 17:40

Cu spiritul frânt în urma luptei pe care a dus-o de pe patul de spital, cu COVID-19, un bărbat din Vaslui și-a pus capăt zilelor.

Avea 42 de ani, era polițist de frontieră, iar apropiații spun că episodul de boală l-a îngenuncheat pur și simplu. Părea să sufere de o depresie adâncă.

Polițistul locuia cu părinții săi. Aseară, familia s-a pus la masă, mai ales că venise în vizită și sora bărbatului. Acesta din urmă s-a restras în camera lui. Le-a spus bătrânilor că îi e frig și că vrea să se odihnească. Tatăl l-a găsit, în zori, fără suflare, cu o rană fatală la gât.

Dumitru Hotnog, tatăl bărbatului: ”Am fost la băiat. La el, ardea aragazul, reşoul puternic, el era jos. M am dus la femeie şi la fată şi i-am zis: Rodica, Costel a murit! Vai de mine! apoi a venit poliţia, de la Vaslui”.

Vecin: ”Seara a mâncat cu surorile, cu toţii, au râs. Apoi s-a dus în casă. Dimineaţă l-a găsit tata-su în casă. A văzut că nu iese, a deschis uşa, atât”.

După două săptămâni petrecute în spitalul Bârlad, bărbatul s-a întors acasă schimbat complet.

Dumitru Hotnog, tatăl bărbatului: ”Erau 3 în salon. Doi au murit. El a prins o stare de nervi, a stat cu morţii acolo. A prins o frică, o depresie. A luat treaba asta, că el şi aşa moare. Avea o stare nervoasă. A fost la huşi, a mai luat pastile. Se frământa aşa”.

Localnică: ”Pur şi simplu suntem şocaţi. Era foarte calculat, săritor, muncitor, nu ştiu când se odihnea. Venea de la Frontieră şi lua tractorul, lua, semănătoarea, discul, rărița, nu avem cuvinte, foarte cuminte. A spus unor vecini că are o boală incurabilă, pe care numai el o poate şti. Intrase în depresie”.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, în acest caz tragic.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO