Un barbat din Targoviste a fost batut de 3 indivizi pentru ca i-ar fi facut avansuri sefei. Procurorii cer arestarea lor

Ultima actualizare: 17-04-2017 09:07

Trei indivizi au fost retinuti joi de politistii din Targoviste, dupa ce in urma cu patru luni unul dintre ei l-ar fi stalcit in bataie pe un barbat, iar ceilalti doi ar fi mintit in fata anchetatorilor.

Victima, in varsta de 40 de ani, recunoaste ca i-a facut avansuri amoroase sefei sale, care detine un adapost de animale. Fiind refuzat cu revolta de femeie, individul i-a jignit sotul, un cetatean german instarit. Si pentru ca nu inceta cu scandalurile, barbatul a incasat o bataie zdravana. Apropiatii femeii au negat atunci orice implicare in aceasta poveste.

Unul dintre suspecti: "Este un abuz total! Nu stiu de ce m-au adus la politie. Mi-au pus sarme, abuz total!"
Reporter: "Nu l-ati batut pe individul respectiv?"
Suspect: "Doamne fereste! Nu l-am vazut, nici nu il cunosc!"

Un bodyguard neamt de 35 de ani, un fost coleg al victimei si tatal femeii pe care individul care a fost batut o curta insistent si-au petrecut noaptea in arest. Primul e acuzat ca l-ar fi lovit atat de tare pe barbat incat acesta a avut nevoie de 65 de zile de ingrijiri medicale.

Luchian Stoica, avocatul apararii: "Clientii mei sunt acuzati de lovire si alte violente, inca doi dintre ei sunt acuzati de instigare la marturie mincinoasa si marturie mincinoasa."

Tot scandalul a pornit la sfarsitul anului trecut, pe cand victima lucra la un adapost de animale. Barbatul ii facea avansuri insistente sefei sale, maritata cu un om de afaceri din Germania.

Rafael Adrian Rosu, reclamant: "Ea m-a umilit mereu, zic, nu te mai da doamna, ca umbli cu unul mai batran ca Titanicul, zic! Numai cu rangile m-au casapit. Repetau la infinit - I kill u! Te omor! Nu pleci de aici pana nu te omor."

Reprezentanta adapostului de animale a negat ca ar fi ordonat bataia aplicata barbatului, dar a marturisit ca fostul angajat devenise agasant.

Cristina Paun, reprezentanta adapostului de animale (declaratie din 3 ianuarie): "Am primit mesaje in care imi spune ca ma iubeste, il jigneste pe sotul meu. E o obsesie. Eu sunt o femeie maritata, cu doi copii acasa, imi vad de familia mea."

Procurorii cer arestarea suspectilor pentru 30 de zile.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO