Tanara din Hunedoara ucisa de tatal vitreg urma sa se casatoreasca in august. Detalii cutremuratoare din ancheta

Ultima actualizare: 31-07-2014 07:08

Destin teribil pentru o tanara de 34 de ani din Calan, judetul Hunedoara. Femeia care urma sa fie mireasa luna viitoare, a fost asasinata de tatal vitreg.

Era prinsa fara vina in disputa dintre mama sa si sotul acestia. Furios ca nevasta nu se intoarce acasa din Elvetia, tara in care lucreaza, individul a amenintat-o ca o aduce cu forta, pentru ca o sa ii omoare fata. Ce parea doar o vorba spusa la manie, s-a adeverit dimineata. Ca un las, imediat dupa ce a savarsit oroarea, s-a sinucis.

Vecinii au sunat dimineata la politie alertati de strigatele de ajutor care se auzeau din apartamentul celor doi. S-au gandit la ce-i mai rau si nu s-au inselat. Au inteles asta dupa ce politistii care au intrat in locuinta au descoperit ca tatal si fiica sa vitrega nu mai respirau.

Presupusul criminal avea 63 de ani si dubla cetatenie: romana- sarba. De-a lungul vremii a cochetat si cu o cariera artistica. In ultima perioada barbatul traia in tensiune. Isi dorea cu disperare ca sotia lui sa se intoarca acasa din Elvetia, tara in care lucreaza de patru ani. O amenintase pe femeie ca daca nu il asculta, ii va omori fiica.

Ada, cea care i-a cazut victima, urma sa se casatoreasca in luna august. Tot vecinii povestesc ca intre tanara si tatal vitreg se iscau des discutii aprinse.

"Mi-a spus ca era agresiv, dar altceva nimic. Venea la mine, vorbeam despre orice, imi spunea ca vrea sa se casatoreasca si eram foarte bucuros", a spus Traian Ciorogaru, tatal victimei.

Trupurile celor doi au fost ridicate de autoritati. Criminalistii incearca sa reconstituie acum ce s-a intamplat.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO