Un bărbat din Dâmbovița și-a găsit fiul de 46 de ani fără suflare în apropierea casei

Ultima actualizare: 12-11-2020 17:44

Moment teribil pentru un bătrân din judeţul Dâmboviţa: şi-a găsit fiul de 46 de ani fără suflare în apropierea casei.

Omul a strigat după ajutor, dar până au ajuns salvatorii acolo, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Anchetatorii spun că indiciile arată o sinucidere care, deocamdată, este învăluită în mister.

Bărbatul care a murit era necăsătorit, nu avea copii şi locuia împreună cu părinţii săi, într-o gospodărie din localitatea Potlogi. Apropiaţii lui nu ştiu că omul să fi avut suferinţe sau probleme cu banii; era supărat însă că nu îşi găsise sufletul pereche.

Părintele său povesteşte că avea mici nemulţumiri legate de serviciu, însă nu era nimic grav.

Niculae Oprea, tatăl victimei: ”A ieşit, a fumat, când am ieşit eu afară era prea târziu. Era de la serviciu de acolo mai supărat, că e şeful. Acasă nu avea nicio problemă”.

Omul lucra ca paznic, iar astăzi ar fi trebuit să fie de seriviciu.

Mirică Oprea, unchiul victimei: ”Azi intra în tură, a fost acum o lună pe la mine, dar nu a spus nimic. Atât că nu era însurat, asta era problema, în rest, serviciu avea, se ducea, era punctual”.

Bărbatul era cunoscut ca un om liniştit şi muncitor, iar rudele îi deplâng dispariţia.

Alexandra Oprea, mătușa victimei: ”Foarte gospodar, foarte, foarte muncitor. Atâta ca nu era însurat. Are mamă, are tată, a dus-o bine cu ei, nu a avut problem în familie. Diavolul, satana, aia l-a îndemnat să facă aşa ceva, Dumnezeu în niciun caz”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar spun că toate probele pe care le au până acum le indică faptul că ar fi vorba despre o sinucidere. Trupul fără viaţă a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, la Târgovişte, pentru necropsie, iar ulterior se va stabili cu exactitate cauza morţii omului. Între timp, cei apropiaţi se pregătesc de înmormântarea bărbatului.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO