Operațiune de salvare la Sinaia pentru un bărbat care a fost găsit dormind beat pe pârtie, complet acoperit de zăpadă

Ultima actualizare: 15-01-2021 17:37

Un bărbat căutat de salvamontiștii din Sinaia a fost descoperit în timp ce dormea, beat, pe pârtie, complet acoperit de zăpadă. Starea lui era bună, fiind doar obosit și dezorientat.

 

Individul pentru care a fost alertat miercuri serviciul Salvamont Sinaia a fost găsit după circa o oră și jumătate de căutări în timp ce dormea, beat, complet acoperit de zăpadă, au scris salvamontiștii pe pagina lor de Facebook într-o postare intitulată ”Jurnal de salvator - 13IAN21”.

”Unele cazuri au doza lor de amuzament și hazard. Ieri am fost solicitați să intervenim pe Pârtia Variantă deoarece este o persoană care nu se simte bine. Ne echipăm, ne urcăm pe snowmobil, dăm drumul la alarmă, ajungem în zonă, ne uităm, nimic... totul alb. Continuăm să-l căutăm inclusiv, în afara pârtiei, tot nimic... După o oră și jumătate îl descoperim dormind, acoperit complet de zăpadă, în apropierea locului indicat... Starea de sănătate: Bună, un pic obosit și dezorientat... ”, au scris salvamontiștii.

Salvatorii montani din Sinaia au făcut și un rezumat al zilei de 13 ianuarie pe domeniul schiabil: rupere ligamente încrucișate la membrul stâng - Pârtia Valea Soarelui; entorsă genunchi stâng - Drum de Vară; persoană rătăcită în zona Târle; 3 persoane, aflate pentru prima oară la schi, au rămas blocate în zona Carp (pârtie cu grad ridicat de dificultate); persoană găsită în stare de ebrietate pe pârtia Variantă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO