Un bărbat care a abandonat cinci pui de pisică pe o stradă din Capitală a fost amendat cu 3.000 de lei

Ultima actualizare: 14-09-2021 15:38
pui pisica salvati
Politia Locala Bucuresti

Un bucureştean care a abandonat cinci pui de pisică, pe o stradă din Capitală, fost sancţionat cu suma de 3.000 lei de reprezentanții Serviciului Poliţia Animalelor. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Într-o postare pe pagina de Facebook, Poliția Locală a Municipiului București a informat că incidentul s-a petrecut în Centrul Vechi al Capitalei.

Bărbatul, care a abandonat puii de pisică dimineaţa la ora 5.30, pe o stradă din Centrul Istoric al Capitalei, a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală. Un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări.

"Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat. În doar câteva ore, cel care a abandonat animalele a fost identificat de către poliţiştii locali ai Serviciului Poliţia Animalelor. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, agenţii PLMB au localizat imobilul, l-au identificat pe bărbat şi au stabilit împrejurările producerii faptei. În vârstă de 74, P.G., a recunoscut că a lăsat puii de pisică pe stradă, dar a negat faptul că ar fi proprietarul acestora. Mai mult, a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie", a precizat Poliția Locală a Municipiului București, pe Facebook.

 
 

Puii de pisică au fost salvați și duși la veterinar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO