Un accident grav a avut loc sâmbătă seară pe o şosea intens circulată din Sectorul 2 al Capitalei. Un șofer care circula cu viteză nu a oprit la trecerea de pietoni și a intrat în plin într-un bărbat care traversa în acel moment. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 21, la câțiva metri de Pasajul Piața Muncii. Șoferul, în vârstă de 24 de ani, se afla în mașină cu alți patru prieteni, și circula cu viteză spun martorii. Pietonul era deja la jumătatea trecerii când a fost izbit în plin de autoturismul care nu a reușit să oprească la timp. Victima a fost luată pe capotă şi purtată aproape 25 de metri, apoi când şoferul a pus frână a fost aruncată pe şosea.

Pietonul a fost transportat de urgenţă la spital în stare gravă.

Claudiu Costea, Inspector Principal de Poliție: „În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la spital. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul indicat fiind zero.”

Oamenii din zonă spun că aceste accidente sunt frecvente, deoarece trecerea de pietoni e aproape de ieșirea din pasaj, iar șoferii nu reduc viteza în timp util.

Traficul rutier a fost oprit mai bine de o oră în zonă.