Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de caini in Parcul Central din Targu Jiu

Ultima actualizare: 29-11-2014 07:05
Maidanez

Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de mai multi caini fara stapan, miercuri dimineata, in Parcul Central din Targu Jiu, victima fiind salvata de un politist local care patrula prin zona si a vazut incidentul.

Incidentul a avut loc in Parcul Central din Targu Jiu, unde se afla operele lui Constantin Brancusi, barbatul, in varsta de 35 de ani, indreptandu-se spre serviciu cand a fost atacat de o haita de caini pe o alee din parc, fiind muscat de picioare.

Un politist local care patrula prin zona a vazut incidentul si a sarit in ajutorul barbatului, reusind sa indeparteze cainii si apoi sa sune la 112.

La fata locului a ajuns o ambulanta, iar barbatul, ranit la picioare, a primit ingrijiri medicale la fata locului, dupa care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente din Targu Jiu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Targu Jiu, Lavinia Trasca, cainii din Parcul Central au aparut in ultima perioada, desi echipe de hingheri incearca zilnici sa captureze animalele fara strapan din oras.

Reprezentantul Primariei a mai spus ca in urma incidentului echipaje de hingheri au fost trimise in Parcul Central pentru a prinde cainii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO