Masina lui Raed Arafat, lovita usor de un autobuz: "Din fericire nu a patit nimeni nimic. NU am fost eu de vina"

Dată publicare: 05-05-2016 21:18
Dată actualizare: 08-05-2016 06:52


accident Arafat

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a fost implicat joi seara intr-un accident rutier "usor" care a avut loc pe strada Dem I. Dobrescu, eveniment in urma caruia nicio persoana nu a fost ranita.

"A fost un accident usor, o tamponare cu un autobuz care a iesit brusc din statie si a luat-o la stanga pe banda a doua. Accidentul a avut loc pe strada Dem. I. Dobrescu langa minister. La mine nu este decat aripa un pic afectata si atat. Eu eram la volan, am facut constatarea la politie. Alcool testul este negativ", a declarat, pentru AGERPRES, Raed Arafat.

El a precizat ca in urma constatarii facute la Politia Capitalei s-a stabilit ca nu este vinovat de producerea accidentului. "Din fericire nu a patit nimeni nimic, am fost cu conducatorul autobuzului la constatare la biroul de Constatari la Politia Capitalei si s-a stabilit ca nu eram de vina! Conducatorul autobuzului cat si eu am fost testati cu acool-testul rezultatul, fiind negativ la amandoi", a afirmat secretarul de stat pe pagina sa de facebook.

Sursa: Agerpres

Tags: raed arafat,


VIDEO PROTVPLUS.RO