Un băiat de cinci ani a murit după ce a fost lăsat într-o mașină în care erau 37 de grade Celsius

Ultima actualizare: 21-06-2022 22:49
baiat masina
ABC

Un băiat a murit după ce a fost lăsat într-o mașină în care temperatura era de 37 de grade Celsius.

Copilul, în vârstă de cinci ani, ar fi petrecut ore întregi în vehicul în comitatul Harris din Texas.

Luni după-amiază, poliția a mers la fața locului, unde băiatul a fost declarat decedat.

Copilul ar fi fost uitat în mașină de mama lui, după ce aceasta s-a întors acasă cu el și cu sora lui de opt ani, în toiul pregătirilor unei petreceri aniversare, potrivit Metro.

Cum l-a găsit mama pe băiat

„Erau entuziasmați complet de a pregăti totul. Au ieșit din mașină și au mers în casă pentru a continua pregătirile. Mama a mers înăuntru cu celălalt copil. După o oră sau două, mama a observat că băiatul său de cinci ani nu era de găsit, așa că a început să îl strige, dar nu a primit un răspuns. A alergat afară și l-a descoperit cu centura încă pusă în scaunul său de mașină, nemișcat,” a spus șeriful comitatului, Ed Gonzales pentru Fox29.

Copilul ar fi putut fi dezorientat din cauza căldurii

Potrivit anchetatorilor, copilul știa cum să iasă din mașină singur, dar Gonzales a spus că băiatul ar fi putut fi adormit și dezorientat din cauza căldurii.

„Unitățile din incinta trei au fost expediate la Blair Hill Ln. Când au ajuns unitățile, au determinat că băiatul (posibil în vârstă de cinci ani) a fost lăsat înăuntrul vehiculului timp de mai multe ore. Copilul a fost pronunțat decedat la fața locului,” a spus Gonzales pe Twitter.

Cazul este acum revizuit de procuratură, în ciuda aparențelor unui accident, astfel că nu se știe dacă mama sa va fi pusă sub acuzare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO