Un arestat a reclamat că a fost închis în celulă alături de un bărbat infectat cu COVID, la Poliția Capitalei

Dată publicare: 02-04-2021 13:37
Dată actualizare: 02-04-2021 14:02


politia

Un bărbat arestat preventiv reclamă că a fost închis într-o celulă cu un altul, infectat cu COVID, chiar în arestul Poliției Capitalei. Procurorii au deschis un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Un bărbat a depus o plângere spunând că a fost închis într-o celulă în arestul Poliţiei Capitalei cu un alt bărbat care era infectat cu SARS-COV-2. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au deschis un dosar penal, precizează instituția într-un comunicat.

„La data de 25.03.2021, s-a înregistrat plângerea, formulată prin avocat, de către o persoană de sex masculin, arestată preventiv, cu privire la faptul că la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Bucureşti, unde a fost condus, a fost introdus într-o cameră împreună cu o altă persoană arestată preventiv, suspectată a fi infectată cu COVID-19, ulterior confirmată pozitiv cu această infecţie. Urmare a sesizării înregistrate, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi aspectelor sesizate", a precizat PJS6.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO