Un adolescent 15 ani s-a aruncat de la etajul şcolii, în Timiș


Ultimul update: Luni 01 Aprilie 2019 13:34
Data publicarii: Luni 01 Aprilie 2019 13:31
Categorie: Stiri actuale
ambulanta

Un adolescent de 15 ani s-a aruncat, luni, de la etajul al doilea al Şcolii Gimnaziale din comuna Lenauheim, judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, elevul a sărit de la etajul al doilea.

”Este vorba de un băiat de 15 ani, care e posibil să fi sărit de la etajul al doilea. A fost transportat la spital cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare. La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu 4 subofiţeri şi un echipaj SAJ”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş, conform news.ro.

Directoarea unităţii de învăţământ, Gabriela Mateş, spune că elevul era cu probleme şi s-a aruncat de pe fereastra laboratorului de informatică, singurul care funcţionează la etajul al doilea al clădirii.

„Este un copil cu probleme. A urcat la etajul al doilea, unde este laboratorul de informatică. Noi aveam asigurată securitatea în curte şi pe etajul întâi, însă la doi e doar acel laborator. A trecut neobservat şi s-a aruncat. Era conştient. A fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara”, a explicat Gabriela Mateş.

Poliţiştii fac cercetări la şcoală pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO