Ultimul weekend pe litoral. Turiștii sunt așteptați cu prețuri reduse

Ultima actualizare: 25-09-2020 08:02

Mii de turiști sunt așteptați pe litoral în acest weekend ca să-și ia rămas bun de la mare. Vor prinde vreme bună de plajă și prețuri foarte mici la cazare

Hotelurile și pensiunile care nu s-au închis le-au pregătit numeroase oferte. Dar pentru că suntem în stare de alertă, restaurantele și cluburile au program până la miezul nopții.

Pe plaja din Mamaia încă mai sunt turişti, chiar dacă cele mai multe baruri s-au închis, iar şezlongurile au fost strânse. Cei care au ales această perioadă de vacanţă spun că au evitat sezonul estival din cauza aglomeraţiei.

Tânără: „E foarte bine, ţinând cont că nu mai este aglomeraţie, vremea e bună, e soare, e cald, copiii fac aerosoli”.

Turistă: „Suntem în trecere, am fost în deltă şi ne-am oprit să mai vedem marea”.

Reporter: Aveţi ce face ?
Bărbat: „Da, ne plimbăm pe malul mării, mergem la delfinariu. Este mai ok această perioadă ? Da, este mai pe distanţare aşa, este liber”.

Şi tarifele de cazare sunt mult mai mici în ultimul weekend din septembrie. Multe hoteluri din Mamaia au reduceri speciale.

Răzvan Dobre – manager hotel: „Vin foarte multe cereri, hotelul probabil va fi plin, apa la piscină este caldă, apa la mare este caldă aşa că îi aşteptam pe toţi pentru încă un weekend cu soare. Camerele au un preţ special începând de la 70 de euro".

Elena Oprea – manager hotel: „Avem şi o ofertă foarte atractivă, plăteşti două nopţi şi stai trei. Ne-am gândit să oferim un bonus atractiv oaspeţilor noștri. Pachetul de trei nopţi este 580 de lei şi include şi 100 de lei o sumă pentru masă, poate fi consumaţie la restaurantul nostru".

Turiştii se pot caza şi în sudul litoralului, la 2 mai sau Vama Veche.

Pentru a atrage tineri în Vamă, managerii campingului au decis ca în acest weekend tariful să fie de doar un leu de persoană, pe zi. Iar dacă nu aveţi propriul cort, veţi primi unul de aici - pentru că este inclus în preţ.

Mitrina Dincă - manager pensiune: „Am rămas deschişi datorită solicitărilor turiştilor şi datorită tarifelor care s-au redus la jumătate. E foarte frumos, foarte cald, se face plajă. Lumea e mai relaxată, mai veselă, vă aşteptăm în Vama Veche".

Meteorologii anunţă pentru acest weekend temperaturi de 25 de grade pe litoral. Apa mării va avea peste 20 de grade.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!