Turist căutat de 3 zile în munţii Bihorului. Filmarea care i-ar fi fost fatală

Ultima actualizare: 21-10-2019 17:31

Este alertă de trei zile în munţii Bihorului, în zona platoului Padiș. Pompieri, jandarmi şi salvamontişti cauta un turist maghiar, despre care nu se mai ştie nimic de vineri.

Până acum au fost găsite doar bunurile lui şi nici urmă de bărbat.

Vorbim despre un bărbat de 29 de ani, o fire sportivă şi obişnuit cu muntele, care a ajuns în Bihor săptămâna trecută. Vineri, câţiva turişti i-au găsit rucsacul în dreptul unei grote. Avea acolo un aparat foto, dar şi consola unei drone. Au cerut imediat ajutor şi în cel mai scurt timp au început căutările.

Până acum au fost periate 70 de hectare, însă nici urmă de el. Maşina cu care venise era parcată lângă pensiune şi a fost luată acum de poliţişti. Între timp s-a luat şi legătura cu familia tânărului din Ungaria.

Cei care îl caută merg şi pe varianta că a scăpat drona cu care filma de sub control şi a mers să o caute. Fie a căzut într-o peşteră verticală, fie s-a rătăcit în pădurea deasă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO