Tudor Chirila, despre scandalul Dragnea-Grindeanu: "Asistam la spectacolul grotesc al unor penali"


Ultimul update: Luni 19 Iunie 2017 05:05
Data publicarii: Vineri 16 Iunie 2017 08:34
Categorie: Stiri actuale
tudor chirila fb

"Asistam la spectacolul grotesc al unor penali", comenteaza Tudor Chirila conflictul dintre liderul PSD Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu.

"Este foarte important sa intelegem ca Grindeanu este fix din acelasi aluat cu Dragnea", sustine cantaretul intr-o postar pe Facebook, aratand ca primul ministru este "omul care nu a avut nicio problema sa treaca pe sest o ordonanta (OUG13) care urma sa-i salveze pe penali si care a scos in strada mai multi romani ca in decembrie 89."

Mesajul publicat de Tudor Chirila:

"Asistam, intr-adevar, la spectacolul grotesc al unor penali. Este foarte important sa intelegem ca Grindeanu este fix din acelasi aluat cu Dragnea. El este omul care nu a avut nicio problema sa treaca pe sest o ordonanta (OUG13) care urma sa-i salveze pe penali si care a scos in strada mai multi romani ca in decembrie 89. Tot el e cel care incearca zilele astea sa-l resusciteze politic pe Victor Ponta. Asistam la o lupta pentru putere de cea mai joasa speta. Grindeanu nu este altceva decat un monstru politic in stare de embrion. Nimic mai mult. Ma intreb cat le va mai lua romanilor sa dea cu toti astia de pamant."

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO