Cadavrul unei fetiţe de 5-6 ani, fără picioare şi parţial ars, găsit în Arad. Moartea a fost provocată de o lovitură în cap

Ultima actualizare: 31-10-2021 20:28

Un bărbat care-și plimbă câinele, prin Arad, a dat peste trupul unei fetițe, cu răni la cap și fără picioare. Cel care a putut să comită o asemenea oroare a încercat să-și acopere urmele și a incendiat cadavrul.

Descoperirea macabră a fost făcută la marginea cartierului Bujac, în apropiere de un cimitir.

 "Am văzut câinele că mirosea, ținea botul în sus, a sărit direct în iarbă aia mare și a venit la mine cu o labă de picior, am crezut că e picior de păpușă. Era o labă de copil era puțin incendiat după ce a venit poliția, a găsit cadavrul", a spus bărbatul.

 Zona a fost delimitată de criminaliști, care au găsit în scurt timp și trupul carbonizat al unei copile fără picioare.

 "Acum o săptămâna soțul a văzut foc încolo, era un foc mare nu știu ce să zic, dar trebuie căutat. De când am auzit așa ceva... eu am zece nepoți ne este frică să mergem la școală", a declarat un martor. 

 "Nu am cuvinte, am fost șocată, nu am dormit toată noaptea", a adăugat o localnică.

 Pentru că trupul a fost incendiat, legiștilor le va fi greu să stabilească dată exactă a morții. Cert este că este vorba despre o fetiță care avea între 5 și 7 ani. Anchetatorii i-au făcut portretul robot pe care vor să-l facă public dacă până atunci nu va fi sesizată dispariția vreunei copile.

  Ruxandra Tarcea, parchetul jud. Arad: "În acest moment sunt depuse eforturi pentru stabilirea identității persoanei care conform cercetărilor preliminare se pare că a fost omorâtă prin lovire cu un corp contondent în zona capului."

 Autoritățile au audiat mai multe persoane, însă nu au deocamdată un cerc de suspecți. Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor și profanare de cadavre.

Luni, la Arad ar putea ajunge și experți de la Institutul Național de Crimininalistica.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO