Traian Basescu reclama o intelegere Ponta-Iohannis pentru numirea lui Teodorovici: "Bravos natiune, halal revolutie"

Ultima actualizare: 30-03-2015 07:05
Traian Basescu

Traian Basescu susține ca presedintele Iohannis si premierul Ponta au ”convenit” ca Eugen Teodorovici sa devina ministru al Finantelor dupa ce Teodorovici a votat, ca senator, impotriva arestarii lui Sova, relateaza Mediafax.

Intr-un mesaj postat vineri seara pe Facebook, Traian Basescu aminteste de reactia, pe care o considera tarzie, a presedintelui Klaus Iohannis la momentul respingerii de catre Senat a cererii DNA de arestare a lui Dan Sova si o leaga de faptul ca presedintele a acceptat propunerea premierului Victor Ponta de a-l numi ministru la Finante pe Eugen Teodorovici, unul dintre cei care a votat impotriva arestarii.

"Eugen Teodorovici, senator PSD de Buzau si ministru al Fondurilor Europene, a votat impotriva retinerii si arestarii lui Dan sova. Dupa vot, intr-un (foarte) tarziu, a reactionat chiar si presedintele Romaniei, cu un limbaj de lemn si fara sa explice consecintele. si pentru ca totul este...«pas cu pas», intr-un si mai mare tarziu presedintele Romaniei se intreaba daca avem un conflict intre puterile statului. Eu cred ca avem doar o golanie. Iar astazi s-a facut «pasul» decisiv. V.V.Ponta si Klaus Iohannis au convenit ca Eugen Teodorovici sa devina ministru al Finantelor Publice. Bravos natiune, halal revolutie pe 16 noiembrie 2014. Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricind, dar nu «pas cu pas», ci buluc", scrie Basescu pe Facebook.

 

Eugen Teodorovici, senator PSD de Buzău şi ministru al Fondurilor Europene a votat împotriva reţinerii şi arestării lui...

Posted by Traian Băsescu on Friday, 27 March 2015

Eugen Teodorovici va fi ministru al Finantelor, iar functia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluata de Marius Nica, pana in prezent secretar general al Ministerului Muncii, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand ca propunerile au fost acceptate de presedintele Klaus Iohannis.

Ponta a precizat ca a discutat cu Iohannis in cursul zilei de vineri.

Postul de ministru al Finantelor este vacant dupa ce Darius Valcov, cercetat de DNA pentru fapte de trafic de influenta, a demisionat, postul fiind preluat, in urma cu o saptamana, cu titlu de interimat, de catre premierul Ponta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO