Traian Băsescu, către ministrul Vela: ”Marș afară din Guvern!”

Ultima actualizare: 15-04-2020 17:30
Traian Basescu
Agerpres

Fostul președinte Traian Băsescu solicită într-un mod extrem de dur demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, despre care spune într-o postare pe facebook că a reușit să devină „panarama publică numărul unu”.

„Marş afară din guvern nenorocitule! Încet, dar sigur, ministrul de interne reuşeşte să devină panarama publică numărul 1, depăşindu-l pe „curajosul” Ponta, cel care cu deplină laşitate a abondonat lupta cu efectele unui incendiu grav, dar local. Panarama de procuror ratat s-a speriat de moarte şi s-a refugiat în Turcia, abandonând şi guvern şi partid (...) O altă stea a demagogiei de ultimă speţă domină la concurenţă cu Ponta dezbaterea publică, “ministrul cu elice”. De dimineaţă până seară, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretată cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie suviţa, Vela, nu mai predideşte dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului”, a scris pe Facebook Traian Băsescu.

Tot miercuri, USR a cerut ca ministrul de Interne, Marcel Vela, să își dea demisia în contextul discursului susținut de președintele Klaus Ioahnnis, după ce acesta a anunțat că îi va cere lui Vela să revină asupra protocolului dintre MAI și BOR.

„Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine. Sănătatea populației nu trebuie pusă în pericol din meschine calcule politice. Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru țară, nu pentru scorul electoral”, arată un comunicat al USR.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO