Toni Grecu de la Divertis era internat în pavilionul care a luat foc la „Matei Balș”. Prima sa reacție

29-01-2021 08:36


Toni Grecu, fondatorul grupului ”Divertis”, se afla în internat la etajul 2, în pavilionul care a luat foc la „Matei Balș”.

Acesta a fost internat în urmă cu două săptămâni, după ce a dezvoltat o formă de COVID ce necesita supliment de oxigen.

„Toni este evaluat acum de medicii de la spitalul Sfantul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi. Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, soția artistului.

Aceasta a precizat că toți pacienții internați în Pavilionul 5 unde a izbucnit incendiul era destinat cazurilor COVID medii cu necesar suplimentar de oxigen.

După ce a ajuns la Pantelimon, Toni Grecu a fost contactat de protv.ro și a oferit o scurtă reacție despre cum se simte: „Cât pot de ok în actuala situație”.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţa la un pavilion de la Institutului Matei Balş unde erau trataţi bolnavi cu COVID. Trei persoane au fost găsite decedate după ce s-a degajat fumul, iar a patra victimă a murit după ce manevrele de resuscitare au eşuat. Urmăriți aici subiectul.


VIDEO PROTVPLUS.RO