Tinerete spulberata in viteza. Fiul unui prosper om de afaceri a murit, dupa ce a gonit cu 240 km/h


Ultimul update: Joi 19 Iulie 2012 10:27
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2012 17:40
Categorie: Stiri actuale

Avea toata lumea la picioare si poate ca tocmai asta l-a impiedicat sa o pretuiasca. Un tanar de 24 de ani din Constanta, fiul unui prosper om de afaceri din oras, a murit dimineata, dupa ce s-a infipt cu masina in poarta unei vile.

Alerga se pare, cu 240 de kilometri la ora, moment in care n-a mai stapanit automobilul, a rupt un gard si doi copaci, dupa care s-a rostogolit in aer de cateva ori si s-a facut terci.

George Parteca a plecat cel mai probabil de la o petrecere, la volanul autoturismului sau Porsche, o masina sport ce poate atinge in cateva secunde 200 km/h.

Era polei pe jos, spun martori si n-ar fi fost indicat sa circuli nici macar cu viteza legala de 70 de km/h, cat este in Mamaia.

Tanarul depasise insa suta, potrivit politistilor. Cert este ca, dupa ce a depasit sensul giratoriu de la Cazinoul din Mamaia, autoturismul nu l-a mai ascultat.

A iesit la un moment dat de pe sosea si, ca la un joc de popice, a daramat un stalp, un gard de protectie, s-a rostogolit in aer si s-a oprit intr-o poarta unei vile.

Tanarul de 24 de ani a murit pe loc, medicii veniti la locul accidentului nu au putut sa-l resusciteze.

In cateva zeci de minute, vestea s-a raspandit in toata Mamaia.

Turistii cazati la hotelul detinut de tatal baiatului si-au dat seama imediat ca s-a intamplat ceva.

Prietenii lui George au mers la locul tragediei, au aprins lumanari, au adus o coroana de flori si au tinut un moment de reculegere.

George Parteca era fiul unui cunoscut om de afaceri din Constanta, care detine un hotel de patru stele.

Este al doilea accident rutier de acest gen produs la Mamaia. In februarie 2007, baiatul patronului unui alt hotel din aceeasi statiune, in varsta de 21 de ani, a murit impreuna cu 3 prieteni. Si el conducea tot un Porsche.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO