"Nu intrati, am facut crime, sunati la 112"! Biletul de adio al barbatului care si-a ucis familia

Ultima actualizare: 13-08-2012 06:58
"Nu intrati, am facut crime, sunati la 112"! Bilet...
Masacru la Sag, Timis...

Tanarul din localitatea timiseana Sag, care si-a ucis socrii si copilul de sapte ani, apoi s-a spanzurat, a lasat un bilet in care recunostea crimele, transmite corespondentul Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Madalina Mezdrea, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca barbatul de 29 de ani din Sag care si-a ucis rudele, apoi s-a sinucis a lasat un bilet pe care scria: "Nu intrati, am facut crime, sunati la 112".

Ea a mentionat ca socrii barbatului aveau aproximativ 60 de ani. Potrivit anchetatorilor, copilul de sapte ani avea autism.

Barbatul i-a lovit pe socrii sai cu un topor, in timp ce copilul nu avea urme de violenta pe corp, anchetatorii urmand sa stabileasca in ce fel a murit minorul.

Socrii barbatului au fost gasiti intr-o camera a locuintei, intinsi pe pat, cu fetele acoperite de perne si cu urme de violenta, iar copilul intr-o alta camera.

Primarul comunei Sag, Venus Oprea, afirma ca barbatul de 29 de ani, care s-a sinucis dupa ce si-a omorat copilul de sapte ani si socrii, ar fi recurs la acest gest intrucat sotia sa, care munceste in Italia, l-ar fi amenintat ca va vinde casa in care locuiau cu totii, dar care era trecuta pe numele ei.

Oprea a afirmat ca atat el, cat si rudele barbatului care s-a sinucis sunt socati, tanarul fiind un om "deosebit".

"Am ramas socat, era un copil deosebit si fratele lui, care l-a descoperit, este surprins, pentru ca ieri (duminica - n.r.) a fost la masa si au discutat, a pus lemne pe foc si nu parea deprimat. El a fost in Italia mai multa vreme si sotia lui mergea des in Italia, asa si-au facut casa. Casa o trecuse pe numele sotiei si ea l-a amenintat ca o va vinde dupa sarbatori", a spus Oprea.

El a mentionat ca baiatul de sapte ani avea "un handicap", insa nu a putut preciza despre ce boala este vorba.

Primarul din Sag a spus insa ca a intervenit pentru ca minorul sa fie primit la gradinita din localitate, iar educatoarele sa ii acorde o mai mare atentie.

De asemenea, Oprea a spus ca sotia barbatului a fost infiata, cei doi batrani care au fost ucisi nefiind parintii ei naturali.

Primarul a spus ca din discutiile cu fratele barbatului a inteles ca acesta a lasat un bilet, insa nu stie exact ce contine.

Politistii au declansat o ancheta in acest caz.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO