Reacția lui Eugen Teodorovici, acuzat că a jignit o jurnalistă. Dialogul cu presa

Ultima actualizare: 12-10-2019 20:46

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici a comentat acuzațiile că a jignit o jurnalistă, joi, după adoptarea moţiunii de cenzură.

Întrebat de jurnaliști, Teodorovici a spus sâmbătă că nu crede că a procedat greșit în cazul reacției sale de joi la adresa unei jurnaliste căreia i-a transmis: ”Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii”

„Vi se pare dumneavoastră. Îmi puteți facilita o întâlnire cu domnia sa pentru a avea o discutie? V-aș rămâne recunoscător. Dacă eu am greșit în acea discuție, e treaba mea cu domnia sa”, a declarat fostul ministru. „Care jigniri? O să discut cu dânsa. Asta am rugat mai devreme”.

"Ultimul lucru pe care îl accept este să jigneşti o femeie. Am avut destule jigniri la adresa mea ca să pot să încurajez acest lucru. Dacă domnul Teodorovici a jignit, eu sunt convinsă că îşi va cere scuze", a afirmat vineri Viorica Dăncilă.

În finalul declarațiilor sale, acesta a fost întrebat câți bani mai sunt rămași pentru viitorul Guvern.

„Foarte mulți bani. În sfârșit puneți întrebări de fond”, a mai adăugat el.

Teodorovici a mai declarat că varianta de buget a social-democraţilor pentru anul 2020 este în fază de proiect şi că în zilele următoare poate fi prezentată, subliniind că "va avea toate veniturile incluse în tot ceea ce înseamnă angajament din partea noastră - şi salarii, şi pensii, şi partea de investiţii".

Teodorovici a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaturii la alegerile prezidenţiale a liderului PSD, Viorica Dăncilă.

"Este în fază de proiect, cred că zilele următoare îl putem şi prezenta, să spunem aşa, ca variantă a noastră de buget. Mai departe, cei care o să vină o să vă prezinte. (...) Eu am un proiect, o propunere, o filozofie a noastră. Nu pot să garantez că cei care vor veni vor merge pe aceeaşi propunere, nu am cum să fac asta, dar eu vă spun că noi, aşa, cum vedeam pe anul viitor bugetul avea toate veniturile incluse în tot ceea ce înseamnă angajament din partea noastră - şi salarii, şi pensii, şi partea de investiţii", a afirmat Eugen Teodorovici despre proiectul de buget de anul viitor.

Ministrul a adăugat că existau şanse cu guvernarea PSD de încadrare în ţinta de deficit.

" Existau şansele cu noi, acum nu. O să-l vedeţi prezentat, l-aţi avut pe cel pe septembrie, o să vă prezinte situaţia pe octombrie cei care o să vină, nu pot să anticipez eu care este deficitul", a mai declarat Teodorovici.

Ministrul a subliniat că există bani de funcţionare a statului până la finele anului.

"Încă o dată, aveţi până la final de an cel puţin două luni şi jumătate de funcţionare, în care orice guvern, dacă este cât de cât, aşa, de minime cunoştiinţe economice, poate să facă foarte multe. Acum, dacă spun că sunt mai buni, foarte bine, să vină să demonstreze acest lucru şi asta este. Numai că, din păcate, românii vor putea să compare şi vor simţi pe pielea lor această schimbare. Acum, pentru asta nu suntem noi vinovaţi sau, poate, şi noi suntem vinovaţi şi pentru acest lucru, dar... Vor putea să compare ceea ce unii au făcut şi alţii au promis - marea cu sarea ", a mai afirmat Teodorovici.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO