Tatăl Alexandrei, umilit de polițiști. „Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, plătești”


Ultimul update: Sambata 27 Iulie 2019 10:31
Data publicarii: Sambata 27 Iulie 2019 10:24
Categorie: Stiri actuale
Alexandra Macesanu

Tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani din Caracal care a sunat la 112 pentru a raporta că a fost sechestrată și violată, a fost umilit de polițiști atunci când a mers să raporteze dispariția fiicei sale.

 

Alexandru Cumpănașu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, unchiul fetei, a povestit cum polițiștii l-au ironizat pe bărbat.

„Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mâine!”, i-ar fi spus ei, potrivit Realitatea Oltului.

Mai mult, oamenii legii l-ar fi luat pe tatăl fetei și la primele două percheziții, unde l-ar fi pus să spargă ușile de la locuințele verificate, spunându-i că dacă se întâmplă să o găsească cu vreunul el le va plăti.

„Hai, dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”, i-ar mai fi zis polițiștii.

„Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”, i-ar mai fi spus șeful Poliției din Caracal bărbatului, potrivit lui Alexandru Cumpănașu.

Cine este Gheorghe Dincă, suspectul în cazul fetelor dispărute


 

Poliţiştii au descins la adresa lui Gheorghe Dincă după ce o fată de 15 ani, dispărută în urmă cu trei zile, a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrata într-un imobil. În curtea locuinţei din Caracal, anchetatorii au descoperit zeci de fragmente umane. Erau arse sau ascunse într-un butoi şi într-un frigider.

Romulus Varga, procuror Parchetul General, spune că s-au găsit „resturi osoase de la mai multe persoane, dacă sunt fragmente osoase unice care se regăsesc în dublu exemplar”. Printre rămăşiţe autorităţile au găsit bijuterii şi bucăţi de îmbrăcăminte.

Deocamdată nu se ştie cu certitudine dacă acesta provin din vestimentaţia Alexandrei Măceşanu - adolescenta de 15 ani - a cărei dispariţie a fost anunţată în urmă cu două zile. Fata a fost văzută ultima oară acum trei zile în localitatea Dobrosloveni - din Olt, la câţiva kilometri de Caracal. Rudele ei susţin că adolescenţta s-ar fi urcat atunci într-o maşină la ocazie - deşi obişnuia să meargă cu transportul în comun

Maşina în care s-ar fi urcat fata, susţin rudele, i-ar aparţine lui Gheorghe Dincă - poreclit „Popicu”. Bărbatul, fost mecanic auto, obişnuia să practice ilegal taximetria. Anchetatorii iau în calcul varianta potrivit căreia “Popicu” a supus-o pe faţa unor chinuri groaznice. Gospodăria individiului a fost periata centimetru cu centrimetru de criminalişti, care au adus şi un câine de urmă. Anchetatorii au săpat în curte după probe, iar pompierii au secat o fântână.

Indiciile găsite i-au dus pe anchetatori la ideea că fragmentele umane din curtea fostului mecanic auto provin şi de la o a doua victimă. Probele au fost ridicate de legişti şi urmează să fie supuse onor analize ADN.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă dispariţia, în aprilie, a Mihaelei Luiza Melencu - o elevă de 18 ani din Craiova - are vreo legătură cu acest caz. Ultima oară când a fost văzută, fata ar fi urcat într-o maşină luată la ocazie, aşa cum a procedat şi Alexandra.

Surse din rândul poliţiei susţin că Georghe Dincă nu a recunoscut niciuna dintre acuzaţiile care i se aduc. Bărbatul - spun cei care îl cunosc - ar avea un trecut îndoielnic iar psihiatrii îi descriu drept un individ periculos.

Gospodăria suspectului - unde ar fi avut loc ororile - este împrejmuită de ziduri de cărămidă şi ciment. Gheorghe Dincă este căsătorit şi are patru copii. Familia lui locuieşte în Italia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV realitateaoltului.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO