Tânărul ucis în Sebeș era căsătorit de 10 zile. Criminalul, prezentat în fața magistraților

Dată publicare: 17-05-2018 12:50
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Crima care a şocat oraşul Sebeş din judeţul Alba, săvârşită, spun anchetatorii, de un bărbat de 37 de ani, care a înjunghiat mortal în stradă un tânăr de 32 de ani, recent căsătorit, a fost urmată de o incendiere. 

Miercuri noapte, cabana suspectului de omor a fost incendiată şi pompierii au dedus că focul a fost pus intenţionat. Atacatorul a ajuns în fata magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 37 de ani şi-a petrecut noaptea în arestul IPJ Alba. Atacul asupra rivalului său, de o cruzime fără margini, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă şi sunt o probă importantă în dosar, spun surse din anchetă. Rivalitatea dintre cei doi bărbaţi este cunoscută în localitatea Pianu din Alba.

Surse din cadrul anchetei spun că cei doi bărbaţi nu ieşeau niciodată în oraş neînsoţiţi şi preferau să aibă fiecare în jur alţi prieteni. Era cunoscută rivalitatea între ei. Aceleaşi surse spun că au mai avut altercaţii şi în trecut. Atacul s-a desfăşurat extrem de rapid şi nimeni nu a mai avut timp să intervină.

Imediat după atacul sângeros, suspectul s-a ascuns de poliţişti, dar după câteva ore s-a predat poliţiei, însoţit de avocat.

L-a înjunghiat cu cuţitul în zona inimii, iar în cursul zilei de astăzi, suspectul va ajunge în fața anchetatorilor pentru a se lua măsurile care se impun. Se fac cercetări pentru omor", a transmis Stelian Cioca, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba.

Medicii spun că au încercat din răsputeri să salveze victima, un tânăr de 32 de ani, recent căsătorit, de doar 10 zile.

"S-a încercat hemostaza şi s-au iniţiat manevre de resuscitare timp de 45 de minute. În final a fost declarat decedat", a explicat Alexandru Crișan, SMURD Sebeș.

Poliţiştii încearcă să afle care este miza rivalităţii dintre cei doi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO