Tânăra incendiată în Mehedinți, în stare mai bună. Ce au declarat medicii de la Grigore Alexandrescu

30-06-2020 12:46


Medic de la Grigore Alexandrescu, amendat pentru că a operat cu ceasul la mână

Tânăra de 17 ani din Mehedinţi, incendiată de un individ care a mai ucis 5 oameni, este într-o stare mai bună.

Ea a fost operată astăzi pentru a treia oară. Nu mai este intubată și a fost mutată la secția de chirurgie plastică, au declarat medicii de la spitalul Grigore Alexandrescu.

Fata are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. După internare, a respirat doar cu ajutorul aparatelor. A fost intubată și ventilată mecanic, având arsuri inclusiv pe căile respiratorii superioare.

Atacatorul avea în cazierul său nu mai puţin de 4 crime. În realitate a luat 5 vieţi, pentru că a omorât inclusiv o gravidă cu un prunc în pântec. Cu toate acestea, suspectul s-a bucurat anul trecut de libertate după ce a beneficat de recursul compensatoriu.

Ion Turnagiu, cercetat pentru tentativă de omor, a recunoscut în fața judecătorului, atunci când a fost audiat, că i-a dat foc fetei, spunând că-i pare rău, dar că dorește să i se acorde o șansă pentru a o ajuta pe victimă să-și revină.

Bărbatul a murit luni seară în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO