Tanara din Timisoara care si-a ucis iubitul cu 30 de ani mai mare si-a recunoscut fapta. Care a fost motivul crimei

Dată publicare: 16-03-2017 16:05
Dată actualizare: 19-03-2017 00:36


timisoara

 Tanara de 18 ani din Timisoara care si-a ucis iubitul cu 30 de ani mai in varsta si-a recunoscut fapta a cerut sa fie judecata in procedura simplificata.

 Procesul in care Cristina Raceanu e judecata a avut joi primul termen la Tribunalul Timis. "Imi pare rau, dar nu am realizat nimic", a spus tanara in fata instantei, aratand ca nu a avut discernamant, conform adevarul.ro.

Cristina Raceanu a povestit si cum l-a cunoscut pe Dan Ardelean, dar si cum a ajuns sa il omoare cu mai multe lovituri de cutit, in noiembrie 2016: "La inceput nu am avut o realatie. Am avut nevoie de o familie si ei m-au luat la ei in casa si m-au iubit. Am inceput relatia cu el la 16-17 ani. Am fost cu el la psihiatru, am luat pastile, am fost diagnosticata cu schizofrenie usoara si anxietate. (...) Ma evita, ma respingea in unele momente. Ma si lovea, m-a strans de gat, m-a lovit cu piciorul. La noi in casa veneau persoame dubioase. Ma obliga sa ma prostituez. Avea schimbari de comportament si el".

Fratele lui Dan Ardelean, fiica acestuia si mama lui s-au constituit parte civila in dosar solicitand in total daune morale de 1,5 milioane de euro. Cristina Raceanu risca o pedeapsa cuprinsa intre 10 si 25 de ani de inchisoare.

Sursa: Adevarul

Tags: timisoara, iubit, crima,


VIDEO PROTVPLUS.RO