Tânără din Brăila reclamată că se îmbată și își bate iubitul și pe părinții acestuia


Ultimul update: Marti 18 Februarie 2020 17:57
Data publicarii: Marti 18 Februarie 2020 17:02
Categorie: Stiri actuale

Un ordin de protecţie mai neobişnuit a fost emis de autorităţile din Brăila împotriva unei femei agresive, în vârstă de 32 de ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 59 de ani din localitatea Tătaru, care a reclamat faptul că iubita fiului său îşi agresează fizic partenerul, dar şi pe părinţii lui, de fiecare dată când consumă alcool.

Părinţii bărbatului de 39 de ani au depus o plângere la poliţie la începutul lunii februarie. Ei reclamau faptul că în repetate rânduri iubita bărbatului, în vârstă de 32 de ani, i-a lovit atât pe ei, cât şi pe partenerul în a cărui casă locuia.

Verificările au confirmat acest lucru, aşa că poliţiştii au emis un ordin de protecţie faţă de femeie, prin care ea nu are voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de victime sau de locuinţa lor.

Mandatul a fost confirmat şi prelungit marți de Judecătoria Făurei, pentru că femeia de 32 de ani ar deveni extrem de agresivă atunci când consuma alcool.

Poliţiştii i-au propus să o interneze într-un centru specializat, dar ea a refuzat şi acum locuieşte la o prietenă din aceeaşi comună. Pe numele femeii a fost deschis şi un dosar penal pentru violenţă în familie.

VIDEO PROTVPLUS.RO