Imagini șocante în Vaslui. Un ambulanțier a bătut un băiat de 12 ani

Ultima actualizare: 18-02-2020 19:38

Incident şocant la Huşi, în judeţul Vaslui. Un ambulanțier aflat în timpul liber a fost filmat când l-a luat la bătaie pe un puşti de 12 ani care a distrus un indicator rutier.

Scena a fost filmată de un martor, iar bărbatul are dosar penal pentru loviri. De asemenea, şefii şoferului respectiv îl cercetează disciplinar. 

În imagini se vede cum ambulanțierul, un bărbat de 40 de ani, îl loveşte pe copilul de 12 ani.

Copilul a fost și înjurat de bărbat: "Dar ţie ţi se pare că eşti şmecher sau n-am înţeles. Ce... (înjură)... Crezi că mi-e frică de tine?"

După alte câteva secunde de discuţie aprinsă, bărbatul îl pocneşte iar pe băiatul care se dezechilibrează, se lăsă în jos, iar şoferul de ambulanţă îl loveşte cu piciorul.

Cu puţin înainte, copilul cu pricina rupsese un indicator rutier, în timp ce se plimba cu prietenii.

Ambulanțierul, care locuieşte în zonă, susţine că a auzit gălăgia şi i-a văzut pe băieţi când ar fi vorbit urât cu nişte fete. A ieşit în stradă să îi potolească pe copii, iar băiatul de 12 ani l-ar fi înjurat, spune bărbatul. Atunci şi-a pierdut cumpătul. Mama băiatului a depus reclamaţie împotriva agresorului.

Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: „Dosar penal entru lovire şi alte violențe, după ce au fost sesizaţi de o femeie de 39 ani ca fiul ei de 12 ani a fost lovit.”

Şefii bărbatului s-au autosesizat în acest caz şi îl cercetează disciplinar, chiar dacă omul era în afara orelor de program. El risca un avertisment.

Mariana Dohotariu, Ambulanță Vaslui: „Personalul are obligaţia de a se abţine de la orice act sau fapt care poate aduce prejudicii de imagine instituţiei. În urma cercetării vom vedea ce sactiune va primi."

De şase ani de când e şofer la serviciul de ambulanţă, bărbatul nu a avut nicio abatere disciplinară.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO